LAZETIĆ PRED GOSTOVANJE U SUBOTICI: Primetio čudnu stvar kod Spartaka i pomenuo Lalatovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 22:29

LAZETIĆ PRED GOSTOVANJE U SUBOTICI: Primetio čudnu stvar kod Spartaka i pomenuo Lalatovića

Meč je na programu u subotu
Fudbaleri TSC-a se pripremaju za gostovanje Spartaku u Subotici (subota 18) u okviru 26. kola Superlige Srbije. Šef stručnog štaba Topolčana Žarko Lazetić je primetio iznenađujuću činjenicu da je Spartak ekipa koja bolje igra na gostujućim terenima nego kod kuće.
- Kod kuće su gubili utakmice, a u gostima osvajali bodove. Imaju dobrog trenera koji gaji specifičan stil igre i ume da nametne ono što želi, a ekipa ga u tome prati. Kako vreme prolazi sve su bolji i bez sumnje će nam biti neugodan protivnik. Pobedili su nas u prvom delu sezone, a sada nam dolaze u momentu kada imamo samo dva dana treninga da se pripremimo za njih - rekao je Lazetić.
To je i mali...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.