LALATOVIĆ NAJAVIO ODLAZAK IZ SUBOTICE: Možda ću ostati u Superligi, a možda otići u inostranstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 22:48

LALATOVIĆ NAJAVIO ODLAZAK IZ SUBOTICE: Možda ću ostati u Superligi, a možda otići u inostranstvo

Poraženi su od TSC i to na svom terenu.
Fudbaleri Spartaka iz Subotice su poraženi sa 4:2 od TSC-a u meču 26. kola Superlige Srbije, a posle meča je trener Subotičana Nenad Lalatović izjavio da razmišlja i o odlasku iz kluba nakon samo nekoliko meseci na klupi.
- Ovom timu su danas falili i Ćalasan, otišli su Tanasijević, Vidaković, Bjelović... Nema tu nekog pravdanja, ko zna - možda i podnesem ostavku posle ove utakmice. Videću, još mi je vruća glava, ljut sam na igrače, ja takve stvari ne mogu da praštam. Kod mene igrač mora da ima disciplinu, bez obzira da li je TSC ili Crvena zvezda, kada igramo kod kuće moramo da odigramo mnogo bolje nego danas u prvom poluvremenu. Ovo nam je treći vezani...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.