Kuzmanović: Titula ide Subotiću!

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2010, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmanović: Titula ide Subotiću!

Zdravko Kuzmanović, reprezentativac Srbije i prvotimac Štutgarta smatra da trenutni lider Bindeslige Majnc neće biti kandidat za osvajanje Salatare. U čemu je njihova tajna?
Mislim da im se namestilo, nisu loš tim, ali daleko od toga da su toliko kvalitetni. Pa, setite se pre dve godine isto tako bilo je sa Hofenhajmom, gazili su sve pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sobom, ali onda stali i nisu izašli ni u Evropu.
Ko je favorit za titulu?
Bajern, ako i uvek, bez obzira na katostrofalan start. Jedini koji može da ih ugrozi je Dortmund i ja se nadam da će uspeti. Navijaću za mog cimera i zemljaka Nevena Subotića.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.