Krivična prijava zbog pesničenja u rijalitiju!

Izvor: Mondo, 08.Okt.2018, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava zbog pesničenja u rijalitiju!

Aleksandra Subotić podnela krivičnu prijavu protiv Vladimira Tomovića

Pre nekoliko dana gledaoci rijalitija Zadruga na televiziji Pink, videli su žustru svađu učesnika, koja je rezultirala udarcem!

Vladimir Tomović pesnicom je udario Aleksandru Subotić u glavu!

Dragi gledaoci - nasilje!

Nakon verbalnih prozivki koje mu je takmičarka uputila, Tomović je odlučio da fizički napadne učesnicu rijalitija. Prvo ju je gađao flašom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a potom udario pesnicom.

Tomović je istog trenutka diskvalifikovan i uprkos izjavama u medijima da "nije trebalo da je udari", na njegovu adresu će stići prijava.

Aleksandra Subotić se nedugo nakon incidenta žalila na bolove u glavi, zbog čega su je producenti odveli kod lekara. S njegovim izveštajem se uputila u policiju gde je dala izjavu i podnela krivičnu prijavu protiv Tomovića na nanošenje telesnih povreda.

Ovo su učesnici Zadruge 2:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.