Izvor: Domino Magazin, 06.Mar.2020, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koronavirus potvrđen u Srbiji – Ministar saopštio detalje

Koronavirus potvrđen je u Srbiji. – Ministar zdravlja Zlatibor Lončar potvrdio je da je muškarac iz Subotice (43) prva obolela osoba u našoj zemlji. Zaraženi je nedavno došao iz Mađarske. “Dobro se oseća, nema nikakve tegobe. Čovek je boravio više puta u Buidimpešti, gde mu živi sestra, koja je imala respiratornih tegoba. Osetio je i […] The post Koronavirus potvrđen u Srbiji – Ministar saopštio detalje appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Prvi slučaj korona virusa u Srbiji, oboleo muškarac iz Subotice!

Izvor: Luftika.rs, 06.Mar.2020

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar rekao je danas da je muškarac iz Subotice (43) prva obolela osoba u Srbiji od korona virusa.. Na vanrednoj konferenciji za novinare, Lončar je rekao da je muškarac koji je zaražen virusom nedavno došao iz Mađarske.. Muškarac je trenutno u izolaciji.. „Dobro...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.