Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:25

Koncert na Zidiću: Neprijatno mi je ispred Doma Omladine

Lepe vesti...

Sastav Neprijatno mi je nastaje 2015. godine u Subotici. Grupa svoj zvuk formira pod uticajem rokenrola, psihodelije i iščašenosti Captain Beefhearta i džeza. Subotička etiketa Librarion Records 2018. godine izdaje kompilaciju “Zvuk severa” na kojoj su zastupljeni pesmom Liverpul.

U toku 2019. godine bend nastupa po Srbiji, Hrvatskoj i Mađarskoj. Snimak koncerta u Subotičkom klubu Mladost objavljen je početkom 2020. kao živi album “Sad mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se izvini”.

Neprijatno mi je su:

Stojan Grubić (saks)

Toni Markulj (gitara)

Boško Purković (udaraljke)

Dušan Pualić (bubanj)

Uroš Jagodić (bas)

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U osmoj sezoni, nastavljamo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.