Ko su finalisti?

Izvor: Tracara.com, 06.Feb.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su finalisti?

Strasti u rijalitiju Ja imam talenat polako se zahuktavaju. Sinoć je odlučeno ko je još dvoje finalista treće sezone ovog muzičkog rijalitija.Svoje mesto u finalu obezbedili su Emilija Đonin, koja je pobrala simpatije publike i direktno se plasirala u finale. Grupa Pogrešila roda iz Aranđelovca takođe se plasirala u finale glasovima žirija, porazivši u dramatičnom duelu mladog Subotičanina Borisa Subotića sa 2:1.'Veoma smo zadovoljni prolaskom u finale, ali smo ujedno i iznenađeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Rokenrol u Srbiji definitivno nije mrtav i ima nade za njega, a uskoro će se stvari vratiti na svoje. Mi nismo došli da pobedimo već da se družimo i prikažemo našu muziku najboljem svetlu, a u finalu ćemo opet izvesti jednu našu autorsku pesmu', rekao je bubnjar benda Pogrešila roda Vukašin za Blic.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ja imam talenat: Pogrešila roda i Emilija u finalu (Video)

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2012

U drugoj polufinalnoj večeri takmičenja "Ja imam talenat " mesto u finalu obezbedili su momci iz grupe "Pogrešila roda " i Emilija Đonin koju je publika svojim glasovima direktno poslala u završnicu takmičenja.

Nastavak na Svet plus...

Posle napetog glasanja odabrani novi finalisti šoua "Ja imam talenat" (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Feb.2012

U drugoj polufinalnoj večeri takmičenja "Ja imam talenat", mesto u finalu obezbedili su Emilija Đonin, koju je publika direktno poslala u finale, kao i grupa "Pogrešila roda" iz Aranđelovca koja je glasovima žirija nastavila takmičenje, porazivši u dramatičnom duelu mladog Subotičanina Borisa...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.