Kalinićev advokat: Ne verujem u bekstvo

Izvor: S media, 07.Feb.2012, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalinićev advokat: Ne verujem u bekstvo

Slavko Petrić, advokat Sretka Kalinića, zatvorenika koji se nalazi u zgradi Specijalnog suda koji je jutros pokušao da pobegne, za S media portal kaže da ne veruje u informacije da je reč u bekstvu. On ujedno dodaje da će se sa svojim klijentom sastati u toku ove nedelje.

- Ja mislim da je to ne moguće i u to ne verujem - kaže advokat Petrić za S media portal.

On ističe da ga niko nije obavestio o ovom događaju:

- Ja sam slučajno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << čuo za to. Imao sam suđenje u Subotici sve do dva sata, i nemam više informacija o tome šta se desilo. Trebalo bi sa se vidim sa njim još jedanput ove nedelje.

Kalinić i Simović: Ubijali zajedno i voleli istu ženu!? (VIDEO)

Sretko Kalinić pokušao bekstvo! (VIDEO)

Podsećamo, Sretko Kalinić i Željko Milovanović pokušali su jutros oko pola šest bekstvo iz pritvorske jedinice Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici.

U saopštenju Uprave za izvršenje krivičnih sankcija se navodi da su Kalinić i Milovanović pokušali da pobegnu tako što su izašli iz svojih ćelija odvalivši vrata, savladali pripadnika službe obezbeđenja i iskočili kroz prozor u dvorište zatvora.

Kako izgledaju ćelije iz kojih su Kalinić i Milovanović pokušali da pobegnu pogledajte OVDE!

Milovanović je, inače, rekorder kada je u pitanju bekstvo iz zatvora. Više o tome možete da pročitate OVDE!

Spektakularnim pokušajem bekstva Kalinić i Milovanović stali su rame uz rame sa nekim od najpoznatijih kriminalaca. O tome čitajte OVDE!

S media

Foto: video capture
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.