Kako god se okrenemo, vetar nam duva u lice – ne možemo više

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 12:08

"Kako god se okrenemo, vetar nam duva u lice – ne možemo više"

Trener subotičkog Spartaka Vladimir Buač razočarano je konstatovao da njegov tim ne uspeva da osvoji bodove zbog "vetra koji mu uporno duva u lice".

"Golubovi" su u četvrtak izgubili od Javora na svom terenu rezultatom 2:0, što je njihov četvrti uzastopni poraz.

Iako imaju 47 bodova, pet više od prvog tima koji se nalazi u opasnoj zoni, ali opstanak i dalje nije obezbeđen.

"Moji utisci ne mogu samo da se vežu za ovu utakmicu, već za naše poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << četiri utakmice gde je nama teško da igramo i ne možemo sa tim da se izborimo. Ja sam rekao da su prosto vremenski uslovi protiv nas i da vetar duva već četiri utakmice. Kako god mi da okrenemo stranu on nastavlja da duva. Spartak je mlada ekipa koja hoće da igra fudbal, koja je skupila određeni broj bodova, međutim, izgleda da ne možemo više. Ja se nadam da će vremenski uslovi da se poboljšaju i da ćemo moći da se bavimo fudbalom, da osvojimo i mi neki bod do kraja kako ne bismo ispali iz lige", istakao je razočarani Buač.

Spartak trenutno na 9. mestu, a do kraja sezone će igrati protiv Radnika u Surdulici, Inđije, Vojvodine i Rada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.