Izvor: Luftika.rs, 31.Jan.2023, 15:55

Jeziv sudar kamiona i šlepera na auto-putu Novi Sad – Subotica, u suprotnoj traci izgoreo „Pežo“ (VIDEO)

Na srpskim putevima svakodnevno se dešavaju jezive saobraćajne nesreće, neretko i sa fatalnim ishodom, a njihov uzrok su najčešće nepoštovanje saobraćajnih propisa i vožnja koja nije prilagođena uslovima na putu.
Ni današnji dan nije izuzetak, pošto je na auto-putu Novi Sad – Subotica došlo do sudara kamiona i šlepera, posle petlje Zmajevo, zbog čega je došlo i do privremenog zatvaranja deonice puta u pravcu Subotice.





>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<


View this post on Instagram


















A post shared by 192.RS (@192_rs)


Kako prenosi Instagram stranica 192_rs, saobraćaj se preusmerava na magistralni put preko Zmajeva i Siriga, a na snimku se može videti da se odmah nakon sudara stvorila velika kolona vozila.
Prema navodima „Puteva Srbije“, alternativni putni pravac je isključenje na petlji Zmajeva, zatim put do Siriga i onda put do Srbobrana i onda dalje putem do petlje Vrbas, gde se vozila mogu ponovo uključiti na auto-put E-75, piše 021.rs.
Pričinjena je ogromna materijalna šteta, a iako zasad nema zvaničnih informacijama o stanju vozača kamiona i šlepera, kako piše 192_rs, samo pukom srećom niko nije povređen u stravičnom sudaru.








View this post on Instagram


















A post shared by 192.RS (@192_rs)


Takođe, na petlji kod Zmajeva, ali u suprotnom smeru – ka Novom Sadu, nekih sat i po kasnije, zapalio se automobil marke „Pežo“, a u ovom slučaju takođe nije bilo povređenih lica, a vatrogasci su uspeli da ugase plamen, piše 021.rs.








View this post on Instagram


















A post shared by 192.RS (@192_rs)


Obe lokacije obezbeđuje policija.
Izvori: 021.rs, Instagram / 192_rs
Neverovatna saobraćajna nesreća na mostu, lančani sudar preko 200 vozila

Pogledaj vesti o: Subotica,   Peugeot

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.