Jedinstvo i Dinamo u finalu Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstvo i Dinamo u finalu Kupa

U Staroj Pazovi danas je počeo 51. završni turnir kupa Srbije za odbojkašice na kojem učestvuju ekipe Vizure (Beograd), Jedinstva (Stara Pazova), Dinama (Pančevo) i Spartaka (Subotica). U derbiju polufinala Jedinstvo je pobedilo Vizuru 3:0 (25:14, 25:23, 25:21).

Voljom žreba odlučeno je da se u prvom polufinalu sastanu dve najbolje ekipe Srbije, šampionke i osvajačice lanjskog kupa odbojkašice Vizure i osvajač Superkupa i trenutno vodeći tim superlige domaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Jedinstvo.

Već do prvog tehničkog tajm auta prvog seta viđene su serije na obe strane. Najpre su odbojkašice Vizure povele sa 7:4 da bi domaća ekipa okrenula na 12:8. I nakon kratke pauze nošene fantastičnom podrškom sa tribina igračice Jedinstva nastavljaju sa dobrom igrom pa stižu i do 17:10 a nakon razmene poena sa obe strane i do 10 set lopti od kojih koriste prvu za konačnih 25:14.

U drugom setu Vizura stiže do daha pa smo gledali izjednačenu igru u kojoj nije bilo veće poenske prednosti neke ekipe sve do same završnice seta kada do 4 set lopte stiže Jedinstvo.

Trener Vizure Jovica Cvetković uvodi na servis Aleksandru Ćirović koja uspeva da dobije tri poena u nizu, ali ne uspeva da spasi svoj tim od gubitka i drugog seta koje je Jedinstvo na kraju dobilo sa 25:23.

Jedinstvo je bolje počelo i treći set pa je i u njemu uz vođstvo otišlo na tehnički tajm aut (12:9). Vizura pravi preokret ali sjajnom igrom domaće odbojkašice se "vade" i poen po poen stižu i do tri set lopte.

Koriste prvu, dobijaju set sa 25:21 i na veliko iznenađenje bez izgubljenog seta stižu do finala u kojem će sutra igrati sa Dinamom iz Pančeva. Dinamo je večeras, u drugom polufinalu pobedio Spartak sa 3:1, po setovima 25:23, 25:14, 23:25 i 25:15, posle 94 minuta igre.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kup: Jedinstvo u finalu, Vizura bez trofeja

Izvor: N1 televizija, 18.Feb.2017

Odbojkašice Jedinstva prve su finalistkinje finalnog turnira Kupa Srbije koji se igra u Staroj Pazovi. Jedinstvo je savladalo Vizuru sa 3:0, po setovima 25:14, 25:23 i 25:21, posle 80 minuta igre...Srbija će dobiti novog pobednika Kupa Srbije, pošto su odbojkašice Jedinstva posle mnogo bolje igre...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.