JUNAK 22. KOLA SUPERLIGE: Aleksandar Ćirković (TSC)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 16:59

JUNAK 22. KOLA SUPERLIGE: Aleksandar Ćirković (TSC)

Sa dva gola je "pogurao" svoju ekipu.

Prolećni deo sezone u Superligi Srbije se uveliko zahuktao. Tokom vikenda koji je za nama odigrane su utakmice 22. kola Superliga, a interesantno je da je na svim mečevima viđen makar jedan pogodak, osim na susretu Vojvodine i Spartaka iz Subotice.

Junak kola za nama bio je Aleksandar Ćirković, mladi as TSC-a koji je sa dva pogotka doprineo pobedi svog tima na gostovanju u Pančevu protiv ekipe Železničara.

TSC je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slavio 3:2, a Ćirković je postigao prvi i treći gol za svoj tim i doneo prednost 3:0, koju su momci iz Bačke Topole umalo prosuli.

Ipak, zabeležili su tri boda na kraju, a najzaslužniji za to bio je Ćirković.

Podsetimo, on je već jednom bio junak kola. To je bilo nakon čuvene pobede TSC-a nad Partizanom u Humskoj kada su gosti slavili 4:0.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.