Izvor: Blic, 19.Dec.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI PRIZORI NA MESTU TRAGEDIJE Automobili prevrnuti na krov, vatrogasci vadili tela poginulih iz SMRSKANIH VOZILA (FOTO)

Prizori sa mesta stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros između Subotice i Bajmoka, u kojoj su poginula dva muškarca, su stravični.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ČUDO DA JE ONO NEKO PREŽIVEO" Svedoci nesreće kod Subotice u kojoj su poginula dva muškarca prepričavaju JEZIVE PRIZORE (FOTO)

Izvor: Blic, 19.Dec.2019

Jugoslav Pujin (46) i Pajo Peić Tukuljac (55) poginuli su jutros na putu Subotica - Bajmok u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je osim vozila kojima su oni upravljali, učestvovao još jedan automobil.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.