JATAK: Pakistanac uhapšen zbog šverca i skirivanja ilegalaca

Izvor: Kurir, 21.Mar.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JATAK: Pakistanac uhapšen zbog šverca i skirivanja ilegalaca

Osumnjičeni se tereti da je u kući, koju je iznajmila T.K. iz Subotice, obezbedio smeštaj stranim državljanima koji nezakonito borave u Srbiji

SUBOTICA  - Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati pakistanskom državljaninu A.A.N, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Kako je saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz subotičke PU, osumnjičeni se tereti da je u kući, koju je iznajmila T.K. iz Subotice, obezbedio smeštaj stranim državljanima koji nezakonito borave u Srbiji.

“Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Subotici, policija je izvršila pretres kuće i tamo pronašla osam avganistanskih i šest pakistanskih državljana, koji su u prekršajnom postupku kažnjeni kaznom zatvora u trajanju od deset dana", navedeno je u saopštenju.

Nakon policijskog zadržavanja, kako je navedeno, pakistanski državljanin je sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda, dok je protiv T.K. podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Pakistanac zbog sumnje za krijumčarenje ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2013

SUBOTICA -..Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati pakistanskom državljaninu A.A.N, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi...Kako je saopšteno iz subotičke PU, osumnjičeni se tereti da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.