JAKI PLJUSKOVI POGODILI OVAJ GRAD U SRBIJI: Grmljavinski sistem juri prema Rumuniji, evo gde se tek očekuju najveće padavine

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 21:40

JAKI PLJUSKOVI POGODILI OVAJ GRAD U SRBIJI: Grmljavinski sistem juri prema Rumuniji, evo gde se tek očekuju najveće padavine

Drugi dan vikenda doneće sunčano vreme

U toku večeri u većem delu Srbije biće suvo, dok se na pojedinim lokacijama očekuju padavine.

U naredna dva sata lokalnih pljuskova sa grmljavinom biće na severu Banata. Ovaj sistem prethodno je doneo jake pljuskove sa grmljavinom severu Bačke, naročito širem području Subotice i sada će se premeštati preko severa Banata ka Rumuniji.

Po koji pljusak ili slaba kiša očekuju se ponegde i na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istoku Srbije. Inače, za razliku od današnjeg nestabilnog dana, uz smenu sunca i oblaka, ali i uz povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom, drugi dan vikenda doneće sunčano vreme.

Ovaj vikend prolazi u znaku pravog prolećnog vremena kada su temperature u pitanju, a one će u nedelju biti od 22 do 26°C, u Beogradu do 25°C.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.