Izabran novi predsednik Rvačkog saveza Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 11:28

Izabran novi predsednik Rvačkog saveza Srbije

Obećao je da će se posebna pažnja posvetiti podmlatku.

Rvački savez Srbije dobio je novog predsednika. Na vanrednoj izbornoj Skupštini, za prvog čoveka srpskog rvanja jednoglasno je izabran Damir Šabić, koji je poslednjih šest godina predsednik Rvačkog kluba Spartak.

Rođen je 1975. godine i poznati je subotički sportski radnik i uspešan privrednik.

- Veoma sam srećan što sam jednoglasno izabran za predsednika Saveza. To je zaista velika čast. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maksimalno ću se truditi da Rvački savez Srbije zadrži kurs koji je imao kako bismo i u budućnosti nastavili da idemo stazom uspeha - rekao je Šabić i potom dodao:

- Apsolutni prioritet i fokus u radu cele naše rvačke organizacije u narednom periodu biće usmeren na predstojeće Olimpijske igre i pripremama za najveću svetsku smotru sporta. Takođe, veliku pažnju posvetićemo našem podmlatku jer imamo generaciju izuzetno talentovanih rvača koji uz predan i stručan rad mogu da nastave seriju naših vrhunskih rezultata na velikim takmičenjima - obećao je.

Šabić je na čelu Rvačkog saveza Srbije nasledio Željka Trajkovića, najupsšenijeg predsednika RSS u istoriji, koji je tu funkciju napustio nakon što je imenovan za pomoćnika ministra sporta u Vladi Republike Srbije.

Na vanrednoj izbornoj skupštini, takođe jednoglasno, za predsednika Skupštine reizabran je Zoltan Balint koji je i u prethodnom periodu uspešno obavljao tu funkciju, dok je za predsednika Nadzornog odbora imenovan Dejan Rajić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Damir Šabić novi predsednik Rvačkog saveza Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2023

Rvački savez Srbije objavio je danas da je na vanrednoj izbornoj Skupštini, za prvog čoveka Rvačkog saveza Srbije jednoglasno izabran Damir Šabić, dosadašnji predsednik Rvačkog kluba Spartak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.