Istarski izazovi CCN Metalca

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Feb.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istarski izazovi CCN Metalca

KRALjEVO - Biciklisti CCN Metalca posle skoro dva meseca prirema u Boki Kotorskoj  od ponedeljka 17. februara sele se u Istru kde će nastaviti rad i u nedelju 27. februara stratovaće na UCI trci “Velika nagrade Izole”.


- Najduže su bili na pripremama Borisavljević i Polumirac, kojima su se kasnije pridružili Miladinović, Jelena Erić, Rajović, Čukić ali i biciklisti iz inostranstva jer je CCN Metalac međunarodni tim, Flun, Alborn, Sizko i Ponomarenko. Sa nama je trenirao i olimpijac subotičkog Spartaka Gabor Kasa koji će nam biti gost na međunarodnom trkama. Sa vozačima je radio i moj pomoćnik, finski stručnjak Anatoli Sizko - kaže šef stručnog štaba CCN Metalca Radiša Čubrić.
Kakav je trenutno...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.