Instagram se usijao: Aleksandra Subotić objavila fotografiju sa DEČKOM!

Izvor: Press, 15.Jul.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram se usijao: Aleksandra Subotić objavila fotografiju sa DEČKOM!

O identitetu novog izabranika Aleksandre Subotić se spekulisalo tokom celog njenog drugog boravka u rijalitiju "Zadruga 2", ali ona ni u jednom momentu nije želela da izgovori njegovo ime.
Foto:Puls
Podsetimo, ona ga je upoznala tokom nekoliko meseci u kojima je bila van imanja u Šimanovcima, a on joj je ostao veran iako je mesecima kasnije raščišćavala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << račune sa bivšim emotivnim partnerom Davidom Dragojevićem.
Ipak, po izlasku iz rijalitija on ju je dočekao, a Aleksandra je podelila na društvenim mrežama i prvu fotografiju sa njim.
Aleksandra Subotić • youtube
Na njoj se ne vidi njegovo lice, ali je u prvom planu ruka, što bi svakako izazvalo sijaset komentara njenih pratilaca da Subotićeva nije odlučila da ih blokira.
Aleksandra Subotić • sandrasuboticss / Instagram
Ipak, na stranicama podrške Aleksandri, gde su komentari odobreni, mogu se pročitati spekulacije o godinama njenog izabranika, budući da je očigledno reč o nekome ko ima više godina od nje same.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Aleksandra Subotić srušila Instagram: Objavila ovakvu fotografiju sa DEČKOM!

Izvor: Scandal.rs, 15.Jul.2019

O identitetu novog izabranika Aleksandre Subotić se spekulisalo tokom celog njenog drugog boravka u rijalitiju “Zadruga 2”, ali ona je ljubomorno čuvala njegovo ime. Ona ga  ga je upoznala tokom nekoliko meseci kada je bila van imanja u Šimanovcima, a on joj je ostao veran iako je mesecima kasnije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.