Imaćemo priliku da odmerimo snage sa tri odlične ekipe

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 16:29

"Imaćemo priliku da odmerimo snage sa tri odlične ekipe"

Trener FMP-a Nenad Stefanović izjavio je pred utakmicu sa Spartakom iz Subotice da će njegova tim imati priliku da u Superligi odmeri snage sa tri odlične ekipe

Košarkaši FMP-a dočekuju sutra od 18 časova ekipu subotičkog Spartaka u prvom kolu Superlige Srbije.

"Jako se radujemo što se igra u ovom formatu jer će nam mnogo značiti u svim aspektima. Imaćemo priliku da odmerimo snage sa tri odlične ekipe. Zlatibor i Spartak su obezbedili učešće u ABA 2 ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što dovoljno govori o njihovim ambicijama i ulaganjima. Posebno nas raduju gostovanja koja će biti novo iskustvo, posebno za one mlađe", istakao je Stefanović.

Osvrnuo se trener FMP-a na kvalitete košarkaša OKK Beograda.

"Treća ekipa je OKK Beograda koja je napravila fantastičan uspeh plasmanom u Superligu sa veoma mladim timom i to je prava prilika za mlade momke sa jedne i druge strane da odmere snage između sebe. Trudićemo se da igramo maksimalno, nećemo ih smatrati relaksirajućim periodom s obzirom da za vikend igramo ABA ligu, već naprotiv. Radujemo se takmičenju u Superligi i igraćemo svaku utakmicu da pobedimo", zaključio je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.