INVESTICIJA: „Lidl“ počinje da gradi u Subotici?

Izvor: Kurir, 05.Jan.2015, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INVESTICIJA: „Lidl“ počinje da gradi u Subotici?

Nemački trgovinski lanac prehrambenih proizvoda, od svih gradova u Srbiji gde planira da investira, prvo u Subotici dobio građevinsku dozvolu

SUBOTICA - Lanac supermarketa „Lidl“ u 2015. godini najverovatnije će početi izgradnju objekta u Subotici, najavio je pomoćnik gradonačelnika Ljuben Hristov, istakavši da je ovaj nemački trgovinski lanac prehrambenih proizvoda, od svih gradova u Srbiji gde planira da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << investira, prvo u tom gradu dobio građevinsku dozvolu.

On je podsetio da je koncepcija „Lidla“ takva da će gradnju početi tek kad se stvore uslovi za izgradnju 10 i više objekata.

- Još dve lokalne samouprave bile su blizu izdavanja potrebnih dozvola. Nadam se da će novi zakon o građevinarstvu podstaći tu aktivnost i omogućiti zainteresovanim stranama da što lakše dođu do neophodnih dokumenata za početak aktivnosti - dodao je Hristov.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.