IGRA ULOGU ŽRTVE!? Isplivale INFORMACIJE o TAJNOM planu Aleksandre Subotić, a ovo je DOKAZ njene NAMERE!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRA ULOGU ŽRTVE!? Isplivale INFORMACIJE o TAJNOM planu Aleksandre Subotić, a ovo je DOKAZ njene NAMERE!?

Sve je jasno!?

Danas je Drvo mudrosti, pozvalo većinu učesnika da dođu na poslednji razgovor u ovoj sezoni. Posle Davdida Dragojevića koji je danas pozvan na razgovor, pozvana je i Aleksandra Subotić.

Postoje brojne spekulacije o tome da je Aleksandra navodno ušla u rijaliti kako bi pobedila, a da je njena glavna strategija da glumi žrtvu, a ovo njeno izlaganje ide pod ruku sa ovim.

- U šoku sam samo kad se setim sve kroz šta sam prošla. Osetila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam da je ovo nova prilika, tada sam ušla sa Davidom. Moja diskvalifikacija, njegova nova devojka... Dobila sam priliku da brzo odrastem. Možda je sve ovo moj blagoslov. Nadam se da posle kiše dođe sunce. Nadam se da više neću morati da idem po rijalitijima. Trudiću se da zaboravim moju prošlost. Bilo je ružno, bilo je teško. Jedva čekam da vidim moje dete! Hvala ti na svemu što si priredio njoj ovde, kad je bio rođendan - rekla je Aleksandra.

Aleks smatra da je trebala sve drugačije da uradi.

- Uradila bih sve drugačije, stavila bih sebe na prvo mesto i ne bih mu gledala kroz prste. Ostavila bih ga. Ne bih dozvolila da se blamiram. Sve bih promenila! Menjala bih ljude oko sebe. Ponosna sam na to što sam povratkom uspela da se popravim. Nervira me to što je David smanjivao taj moj trud ovde i napolju. Mnogo sam propatila zbog Ane, ali sve sam prevazišla. Sad mi je mala na prvom mestu - govorila je ona.

Ipak, nije sve tako crno kao što deluje i Aleks je sagledala i pozitivnu stranu svega.

- Sećaću se lepih trenutaka odavde. Bez obzira na sve kako se završilo, ja sam ovde imala lepih trenutaka. Kad sam slavila slavu, rođendan Magdalene, pomirenje sa majkom, vreme sa Karađorđem... - sećala se Subotićeva lepih trenutaka.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.