I u Vrbas stigao novi CT aparat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I u Vrbas stigao novi CT aparat

Posle Sremske Mitrovice, Sombora, Subotice, Kikinde, Vršca i Opšta bolnica u Vrbasu dobila je novi CT aparat.

Prilikom posete Opšte bolnice u Vrbasu, pokrajinski sekretar za zdravstvo prof. dr Zoran Gojković izjavio je da će početkom rada novog CT aparata, u narednih mesec dana, u potpunosti nestati liste čekanja dijagnostičkih procedura za 220 hiljada građana koji gravitiraju bolnici u Vrbasu.

Pokrajinska vlada je za različite projekte nabavke medicinske i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nemedicinske opreme, za zdravstveni sistem u Vrbasu, u prethodne dve godine izdvojila 90 miliona dinara.

Danas gradska bolnica, pored savremenih dijagnostičkih uređaja ima značajno zanovljenu i terapijsku opremu koja je u svakodnevnoj upotrebi, a Pokrajinska vlada i u narednom periodu nastavlja proklamovanu politiku „lečenja zdravstva Vojvodine", ulaganjem u nove medicinske aparate, infrastrukturne radove, te kadrovske i obrazovne potencijale u celoj Vojvodini.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vrbas: Opšta bolnica dobila novi CT aparat

Izvor: Radio 021, 22.Feb.2019

Posle Sremske Mitrovice, Sombora, Subotice, Kikinde i Vršca, Opšta bolnica u Vrbasu dobila je novi CT aparat...Prilikom posete Opštoj bolnici u Vrbasu, pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je da će nakon početka rada novog CT aparata, u narednih mesec dana, u potpunosti nestati...

Nastavak na Radio 021...

Još jedan grad u Srbiji dobio CT aparat

Izvor: B92, 22.Feb.2019

Posle Sremske Mitrovice, Sombora, Subotice, Kikinde i Vršca, i Opšta bolnica u Vrbasu dobila je novi CT aparat...Prilikom posete Opšte bolnice u Vrbasu, pokrajinski sekretar za zdravstvo prof. dr Zoran Gojković izjavio je da će početkom rada novog CT aparata, u narednih mesec dana, u potpunosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.