Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2021, 13:07

Humanitarni tiket u podne: Boris Vuković tipuje za opremanje RK Spartak iz Subotice

Subotičkom rukometnom funkcioneru leži Interova dvojka

Već pri prvom susretu sa Borisom Vukovićem, subotičkim rukometnim funkcionerom, čuli smo i pribeležili sledeće reči:“Ne postoje mali sportovi... Postoji samo manjak interesa da se u njih ulaže, a rukomet se iz sveg srca voli! U ljubavi prema njemu mi Subotičani vidimo jedini interes“!

MOZZART podržava ljubav prema sportu, jednako kao i svaku plemenitu inicijativu, pa smo Borisa Vukovića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << inače vrlo poznatog u sportskom miljeu severnih krajeva Srbije da popuni tiket plemenitosti. Sa zadovoljstvom je prihvatio, uz nadu da će potencijalno dobitnu sumu u iznosu od 154.800 dinara proslediti za RK Spartak iz Subotice.

Na formalno-neformalne teme pričaćemo nešto kasnije, a sada je red da krenemo u tipovanje u1.661. izdanju tiketa plemenitosti koji je do sada na brojne adrese izvršio transfer 18.053.694 doniranih MOZZART dinara. Prvi na redu je par BILEFELD – AJNTRAHT FRANKFURT. Momci iz Frankfurta putuju po tri boda. O nekoj drugoj ideji nema ni govora, ali im pobeda neće pasti s neba. Arminija je generalno umela da namuči Ajntrahtm o čemu svedoče čak tri X ishoda sa prethodnih pet mečeva para.

“Biram dvojku”, jasan je čovek koji dodaje:”Nadajmo se da će i ovaj tip pomoći da dodatno zaljuljamo zamajac subotičkog rukometa, odnosno da timu pošaljemo snažan signal da je put na koji su krenuli u pripremama pravi, te da će uz adekvatna pojačanja Spartak opstati u ligi i nastaviti da napreduje”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Selimo se u Italiju na susret UDINEZE – INTER. Posle pobede nad Juventusom Interu su ojačala krila, pa se u Udinama može očekivati vrlo navalentna igra gostujućih fudbalera. Udineze nije dobio ni jednu od proteklih pet utakmica, a poslednji izlazak na teren zabeležen je njihovim X ishodom u utakmici sa Atalantom. Inače, ne treba ni napominjati da je Konteov klub definitivno uspešniji na mečevima para gde gol od Udinezea nije primio još od daleke 2017.

Još jedna dvojka“, rekao je Boris Vuković koji uz to najavljuje da će Spartak dobiti novu upravu, da se sprema dovođenje još novih igrača u inače mlad i perspektivan sastav koji će već naredne sezone po njemu moći da konkuriše za Superligu Srbije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prelazimo na meč MILAN – ATALANTA. Gostujuća Atalanta je na minus deset bodova u odnosu na vodeći Milan koji brani tri boda viška u odnosu na Inter. Dakle, na Đuzepe Meaci će Ibrahimović i družina biti pod obaveznim pritiskom, jer Atalanta je jako žilava. Uostalom, Milan je ovaj klub dobio samo jednom u poslednjih pet navrata. Poslednji put došao je X, što se desilo u tri od poslednjih pet navrata na njihovim susretima.

“Igram 0-3”

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Već baratamo bet analizom meča SOSIJEDAD – BETIS. Veliki je broj izbačenih iz stroja i sa jedne i sa druge strane. Sosijedad je imao problema na poslednjih pet utakmica, pa ne bi trebalo očekivati apsolutnu dominaciju domaćina, ali ni preuveličavati šanse Betisa. Ipak je Sosijedad na svom trenu, pa bi kladilačkog zadatka radi valjalo zapamtiti da je na ovaj par generalno u prošlosti bila isplativa 3+ igra.

Kombinujem 1&2+”, rekao je naš lovac na plemenitost koji je i sam svojevremeno nosio dres subotičke Fidelinke.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tiket završavamo utakmicom ASTON VILA – NJUKASL. Aston Vila počela je da pokazuje znake malaksalosti, a nije joj ni zameriti, pošto je u poslednja dva kola imala posla sa Mančester Junajtedom, pa zatim i Sitijem. Pošto je Njukasl trenutno u slaboj kondiciji, Aston Vila će pokušati da povrati dah, odnosno da konačno slavi, budući da je poslednji susret para overen X ishodom.

Igru zatvaram jedinicom“, poručio je naš gost, sportski direktor RK Spartak, sklapajući korice novog broja MOZZART Sport liste.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na kraju, subotički rukometni funkcioner poručio nam je: “Izuzetno zadovoljstvo pruža mi sam osećaj učešća u ovakvom humanom podvigu. Nadam se da će naš trud doneti željene rezultate, baš kao i želja Spartaka da napreduje i dođe na mesto koje mu pripada. Naša sredina to s ogromnom ljubavi prema rukimetu zaslužuje“.

Svaka čast na entuzijazmu Borisa Vukovića i njegovih pulena. Nadamo se da ćemo se i u budućnosti sretati, a pre današnjeg pozdrava, obraćamo se MOZZART svetu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Boris Vuković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu banjalučkog Dnevnog boravka za decu i omladinu sa autizmom “Deca svetlosti”. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 15,48, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PišuMiloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.