Humanitarni bazar

Izvor: Objava, 27.Sep.2020, 15:42

Humanitarni bazar

Humani ljudi iz Subotice i okolnih mesta već smo pokazali da možemo i zato idemo sada opet jače, bolje, snažnije... Mi smo uložili trud i rad ali bez Vas ne možemo dalje... Zato Vas pozivamo da dođete na Humanitarni bazar za Olivera na Prozivku u nedelju 04.10.2020. godine od 13h do 20h.

Uživaćete u raznovrsniom programu koji smo pripremili za decu i Vas 🙂

Sadržaj:
Animatori za decu uz tobogane i dvorac na naduvavanje, balončići od sapunice i baloni sa omiljenim likovima iz crtaća. Školica sporta za takmičarski duh mališana

A sve to uz puno slatkiša (mafine, krofnice, palačinke, cake pops-i, lizalice, medenjaci, bakini kolačići, vanilice, cheesecake...), voćne poslastice, slana peciva, limunadu i još puno dobre zabave i šopinga 🛒 (igračke, knjige, cveće, dekupaž, nakit, čestitke, gardaroba...) i razne druge stvarčice koje smo sa puno nade pripremili za Vas da zajedno pomognemo malenom Oliveru da dobije svoj lek i životnu bitku.

Oliver od rođenja boluje od smrtonosne neuromišićne bolesti-Spinalna atrofija mišića tip 1 koja je vrlo progresivna jer napada mišiće i brzo se gube osnovne životne funkcije kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje. Postoji lek koji može da ga izleči (Zolgensma) ali koji košta neverovatnih 2 milona eura.

Mali Oliver (2019) je već duži period u bolnici na respiratoru i dosta je slab...

Ujedinimo se i dobrovoljnim prilogom pomozomo Oliveru da dobije šansu za ozdravljenje i bolnicu zameni igralištem... Budimo humani 💙💙

Ako neko nije u mogućnosti da dođe može pomoći slanjem SMS poruke na broj 3030 sa sadržajem 848 🍀
Čekamo Vas 💙
Pogledaj vesti o: Subotica