Huligani iz Subotice koji su do smrti pretukli invalida dobili ukupno 67 godina zatvora

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani iz Subotice koji su do smrti pretukli invalida dobili ukupno 67 godina zatvora

Viši sud u Subotici osudio je danas na ukupno 67 godina zatvora petoricu huligana jer su na smrt prebili Zoltana Bukovca (55) 13. januara prošle godine i produžio im pritvor do daljeg.

Stefan Loča (23) osuđen je na 17 godina zatvora, Mario Bašić Palković (20) na 15, Ognjen Pavlović (20) i Marko Pavković osuđeni su na po 14 godina zatvora, a maloletni I.Č. na kaznu maloletničkog zatvora od sedam godina, saopšetno je iz suda.

Oni su osuđeni zbog krivicnog dela teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ubistvo pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo, koje je u završnoj reči tražilo mahom duplo više kazne, kao i osuđeni, imaju pravo da se žale na ovu presudu Apelacionom sudu u Novom Sadu.

U saospstenju suda se napominje da su Bašić Palković i Pavlović imaju zakonski status mlađih punoletnih lica.

Mediji su preneli da je Bukovac mučki je pretučen 13. januara prošle godine, kada je u večernjim casovima otvorio kapiju svog dvorišta, kako bi dočekao suprugu koja se vraćala sa posla.

Zoltan sa suprugom Valerijom - Foto: Facebook/Valerija Bukovac

Mladići su Bukovca pomešali sa osobom koju su jurili i naneli mu teške telesne povrede, polomili lobanju na više mesta, kao i nekoliko rebara.

Bukovac, koji je bio invalid, je od zadobijenih povreda preminuo 3. februara.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SU: Huliganima 67 godina zatvora za ubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2017

Viši sud u Subotici osudio je danas na ukupno 67 godina zatvora petoricu huligana jer su na smrt prebili Zoltana Bukovca (55) 13. januara prošle godine i produžio im pritvor do daljeg...Stefan Loča (23) osuđen je na 17 godina zatvora, Mario Bašić Palković (20) na 15, Ognjen Pavlović (20) i Marko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.