Hotel Galleria **** Subotica

Izvor: B92, 15.Dec.2010, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel Galleria **** Subotica

Kongresni centar Galleria u svom sastavu ima luksuzan hotel sa 4 zvezdice, jedan od najboljih u Subotici

Izvor: B92


Moderan i luksuzan hotel sa 4 zvezdice, Hotel Galleria je smešten u okviru međunarodnog kongresnog i biznis centra, što je jedna od najvećih investicija nemačke kompanije Phiwa u Srbiji.

Kongresni centar zauzima čitav jedan blok tako da se nalazi između četiri ulice i obuhvata skoro 30.000 m2 - pet spratova i dva nivoa ispod zemlje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 215 parking mesta.

Centar se sastoji od tri celine: međunarodnog kongresnog hotela sa 4 zvezdice, biznis centra i šoping centra, pri čemu su sve tri jedinice povezane atrijumom.

HOTEL GALLERIA ****

Hotel Galleria ima 78 dvokrevetnih soba, 2 sobe pogodne za lica sa hendikepom, 7 apartmana i 3 rezidencijalna apartmana. Sve prostorije su klimatizovane.

Sobe

Sobe se zaključavaju elektronskom bravom sa karticom, koja je istovremeno i glavni prekidač za struju u vašoj sobi i ključ za sef u kombinaciji sa šifrom.

Enterijer je uređen diskretnim stilskim nameštajem, prostrano je i svetlo, s velikim prozorima.

U sobi će vas sačekati pre svega udoban krevet, jer prilikom rezervacije imate jedinstvenu priliku da birate između dva madraca - tvrđeg i mekšeg. Svi kreveti su širi u odnosu na standardne dimenzije.

U sobi ćete zateći i masivni pisaći sto i veliki televizor s kablovskim kanalima. Tu su i okrugli sto sa dve stolice, velika podna lampa, kao i držač za kofer u visini niskog stola tako da prilikom raspakivanja nećete morate da se saginjete.

U sobama postoje i mini bar, čaše za vino, kao i sef na kojem podešavate sopstvenu četvorocifrenu šifru u kombinaciji sa karticom kojom otključavate sobu. Jedina zamerka je da bi sef mogao da bude veći, jer od naša dva lap topa uspeo je da uđe samo manji od 12 inča, dok veći od 15 inča nije stao.

U sobama postoji internet preko kabla, koji se dobija na recepciji, zajedno sa korisničkim imenom i šifrom za pristup.

Prilikom rezervacije imajte u vidu da postoje sobe koje gledaju na atrijum (zanimljivija varijanta) i one s pogledom na malu ulicu (manje buke).

Kupatilo

Kupatila su jednom rečju perfektna - postoje dva lavaboa iznad kojih je ceo zid u ogledalu, tuš kabina sa potpuno providnim vratima, i bide koji sve ređe srećemo u hotelima. Obradovalo nas je i dodatno pokretno ogledalo uz pomoć kojeg možete proveriti i kako izgledate otpozadi.

U kupatilu ćete zateći uobičajene sitnice poput šampona, gela za tuširanje, kape za kosu, ali i štapiće za uši.

Pored toga, u kupatilu postoji fen za kosu, hoklica, Kleenex maramice kao i opcija da brijač uključite na 110 volti.

Apartmani

Najbolji apartmani u hotelu su mladenački i predsednički.

Mladenački apartman je pravo glamourozno mesto za prvu bračnu noć. Površine 90 m2, ovaj apartman ima raskošan francuski krevet sa stilizovanim baldahinom, ogromno kupatilo od 30 m2 sa džakuzijem za dvoje, i u kupatilu i spavaćoj sobi osvetljenje u stilu zvezdanog neba, koje se preliva od plave ka crvenoj boji. Apartman ima i dve telefonske linije. Ukoliko organizujete venčanje u Hotelu Galleria, apartman za prvu bračnu noć dobijate gratis.

Predsednički apartman je najveći i najluksuzniji u hotelu - nalazi se na četvrtom spratu i površine je 120 m2. Apartman ima salu za sastanke sa odvojenim ulazom, dva televizora, dve telefonske linije, džakuzi i dva toaleta, kao i sve ostale pogodnosti koje imaju klasične sobe, poput interneta, mini bara i sefa.

Panorama bar - doručak, ručak, večera

Hotelski restoran je u stvari panorama bar smešten na vrhu zgrade na šestom spratu s pogledom na krovove Subotice.

Doručak je u vidu švedskog stola, a osim sireva, suhomesnatih proizvoda, muslija i prženih jaja, gostima je na raspolaganju i šampanjac.

U hotelu možete uplatiti i pansion ili polupansion, a gost koji plati punu cenu sobe ili apartmana, večeru dobija gratis.

Kongresni turizam

Najčešći gosti Hotela Galleria su poslovni ljudi i učesnici kongresa ili seminara, pa tako centar ima 7 potpuno opremljenih konferencijskih sala. Sale su površine od 60 do 570 m2, i u njih staje do 400 ljudi.

CENE

Dvokrevetne sobe su 6.400 din, jednokrevetne 4.800 din, a pomoćni ležaj je 2.100 din.

Apartman za dve osobe je 9.600 din, a za jednu osobu 8.000 din.

Rezidencijalni apartmani (cene za dve osobe) mladenački za 2 osobe je 18.000 din, kraljevski 18.000 din, dok je predsednički najluksuzniji i košta 24.000.

Deca do 3 godine borave besplatno ukoliko ne koriste sopstveni ležaj, a deca od 3 do 12 godina imaju popust od 40%.

ADRESA

Hotel Galleria ****

Matije Korvina 17

hotel@galleria-center.com

www.galleria-center.com
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hotel Galleria **** Subotica

Izvor: YU-Build.rs, 15.Dec.2010

Kongresni centar Galleria u svom sastavu ima luksuzan hotel sa 4 zvezdice, jedan od najboljih u Subotici.Moderan i luksuzan hotel sa 4 zvezdice, Hotel Galleria je smešten u okviru međunarodnog kongresnog i biznis centra, što je jedna od najvećih investicija nemačke kompanije Phiwa u Srbiji.

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.