HULIGAN REKETAŠ

Izvor: Kurir, 22.Apr.2011, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HULIGAN REKETAŠ

NOVI SAD - Reketirao studenta! Srđan Jovetić (21), jedan od huligana koji su izazvali nerede i prekid utakmice Italija - Srbija u oktobru u Đenovi, uhapšen je juče u Novom Sadu zbog iznude. Njega su inspektori novosadske kriminalističke policije uhapsili juče oko 14 sati na Subotičkom bulevaru zbog sumnje da je izvršio krivično delo iznude.

NOVI SAD - Reketirao studenta!

Srđan Jovetić (21), jedan od huligana koji su izazvali nerede i prekid utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Italija - Srbija u oktobru u Đenovi, uhapšen je juče u Novom Sadu zbog iznude. Njega su inspektori novosadske kriminalističke policije uhapsili juče oko 14 sati na Subotičkom bulevaru zbog sumnje da je izvršio krivično delo iznude.

- Osumnjičeni je uhapšen u munjevitoj akciji, naočigled brojnih prolaznika. Nije imao pojma šta mu se sprema i nije uspeo da reaguje. On se tereti da je više meseci iznuđivao novac od jednog kanadskog državljanina koji studira u Novom Sadu. Od žrtve je u proteklom periodu uzeo više hiljada evra - kaže za Kurir izvor blizak istrazi.

Jovetić je u Italiji osuđen na dve i po godine zatvora, ali je, umesto da tamo izdržava kaznu, deportovan u Srbiju.

Jovetić je neposredno pre hapšenja izašao iz jedne kladionice na Subotičkom bulevaru, gde su ga spremno čekali operativci novosadske policije. Njemu je određeno policijsko zadržavanje i u zakonskom roku će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu uz odgovarajuće krivične prijave.

Deportovani navijači

Strahinja Toljagić (24), Nenad Radović (30), Goran Stanić (25) i Vladimir Delić (28), navijači koji su uhapšeni 12. oktobra prošle godine u Đenovi zbog izazivanja nereda na utakmici Srbija - Italija, deportovani su u Beograd, 3. februara. Sud u Đenovi je zbog ometanja službenih lica i nanošenja teških povreda osudio Toljagića na dve godine zatvora, dok su ostala trojica kažnjena sa po godinu i 10 meseci robije.

Kolovođa se krio u prtljažniku

Ivan Bogdanov (29) zvani Zver, kolovođa incidenta na prekinutom meču između Italije i Srbije, sredinom oktobra 2010. uhapšen je dok se krio u prtljažniku jednog od autobusa parkiranih ispred stadiona Luiđi Feraris, a u kojem je bila i torba sa 100 baklji. Italijanska policija tad je saopštila da je u jednom od autobusa sa srpskim navijačima pronađeno oružje, kao i dva “topovska udara”.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Huligan iz Đenove uhapšen zbog reketiranja

Izvor: Radio 021, 22.Apr.2011

Srđan Jovetić (21), jedan od huligana koji su izazvali nerede i prekid utakmice Italija - Srbija u Đenovi, uhapšen je juče u Novom Sadu zbog sumnje da je iznuđivao novac od jednog kanadskog studenta.

Nastavak na Radio 021...

HULIGAN TRAŽIO PARE ZA ĐENOVU

Izvor: Kurir, 23.Apr.2011, 08:27

NOVI SAD - Trebalo mu za advokata! Srđan Jovetić (21), koji je uhapšen u četvrtak zbog reketiranja studenta srpskog porekla koji je kanadski državljanin, nedeljama je maltretirao žrtvu tražeći 15.000..NOVI SAD - Trebalo mu za advokata!..Srđan Jovetić (21), koji je uhapšen u četvrtak zbog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.