Gradonačelnik Subotice: „Čovek se pamti po onom kakav ostavi trag“

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Mar.2023, 19:00

Gradonačelnik Subotice: „Čovek se pamti po onom kakav ostavi trag“

SUBOTICA – „Tema današnje konferencije za novinare je – istina. Istina kojom želim da odbranim čast svih zaposlenih u subotičkoj lokalnoj samoupravi i istina kojom ću podsetiti građane Subotice na mandat bivšeg gradonačelnika Jenea Maglaija“, počeo je  gradonačelnik Subotice Stevan Bakić  današnju pres-konferenciju u Gradskoj kući, u prisustvu direktora JP „Subotica trans“  i direktora  JP […]
Vest Gradonačelnik Subotice: „Čovek se pamti po onom kakav ostavi trag“ objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Subotica: Starter od milion dinara "Subotica-transu" doniralo "Dunav osiguranje"

Izvor: Radio 021, 08.Mar.2023, 16:10

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić rekao je da je "Dunav osiguranje" doniralo starter koji je JP "Subotica-trans" firmi "Srndak" iz Niša, kao posredniku, platilo gotovo 1,2 miliona dinara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.