Izvor: Blic, 27.Mar.2024, 15:45

Gradonačelnik Bakić obišao završne radove na asfaltiranju Ljermontove ulice

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima,urbanističko planiranje i stanovanje, Ognjen Golubović, obišli su danas završne radove na asfaltiranju kolovoza u Ljermontovoj ulici, u subotičkoj Mesnoj zajednici „Makova sedmica“. Gradonačelnik Bakić je, tim povodom, izjavio da je u ovoj ulici u toku izgradnja potpuno novog kolovoza u dužini od 1.600 metara, širine pet metara, da ukupna vrednost radova iznosi 55 miliona dinara i da su ta sredstva obezbeđena zahvaljujući odličnoj saradnji Grada Subotice i Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, navode u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotica: Gradonačelnik Bakić obišao završne radove na asfaltiranju Ljermontove ulice (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Mar.2024

SUBOTICA – Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Ognjen Golubović, obišli su završne radove na asfaltiranju kolovoza u Ljermontovoj ulici, u subotičkoj Mesnoj zajednici „Makova sedmica“. U ovoj ulici...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.