Golubice jesenje šampionke Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2017, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Golubice" jesenje šampionke Srbije

U 11. kolu Super lige Srbije fudbalerke Spartaka savladale su u Subotici ekipu Požarevca 8:0 i na taj način osvojile titulu jesenjeg prvaka.

Golubice su već u drugoj minuti stekle gol prednosti. Marcela je izvela korner sa leve strane dok je Nina Dorin bila najviša u skoku i trzajem glave smestila loptu u mrežu.

Na drugi gol se nije dugo čekalo. Marina Bradić je dugom loptom pronašla Ninu Dorin, a ova je fintom tela privukla ka sebi odbrambene igračice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Pomalo neočekivano ona je krenula napred, ali je loptu petom prosledila do Marcele koja u punom naletu šutira sa ivice šesnaesterca i povisuje rezultat na 2:0.

U 29. minuti stvorila se gužva pred golom Požarevca, Marina Bradić šutira glavom, ali Milojević uspeva na kratko da odbrani svoj gol. Odbijenu loptu prihvata Violeta Slović i iz neposredne blizine loptu zakucava u mrežu.

Do kraja prvog poluvremena Spartak je imao još nekoliko lepih prilika, ali osim stative koju je pogodila Simona Krstanoska, Sandra Milojević je odličnim intervencijama sačuvala svoju mrežu.

Na početku drugog poluvremena Anđela Frajtović je sa dva brza gola povisila rezultat na 5:0. Šesti gol postiže Marcela na asistenciju Anđele Frajtović, a 12 minuta kasnije Anđela Frajtović se i po treći put upisuje u listu strelaca i to zahvaljujući izvanrednoj asistenciji Tijane Filipović. Poslednji osmi gol na današnjoj utakmici započela je Marcela prodorom po desnoj stra
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.