Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2012, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnjica smrti Radomira Konstantinovića

SUBOTICA - Danas se navršava godinu dana od smrti poznatog srpskog filozofa i književnika, Subotičanina Radomira Konstantinovića (1928-2011). Tim povodom, gradonačelnik Subotice Modest Dulić najavio je da će grad Subotica sledeće godine pokrenuti inicijativu da se Radomiru Konstantinoviću posthumno dodeli zvanje Počasnog građanin i da se pokrene manifestacija „Dani Radomira Konstantinovića”, u okviru koje će već početkom 2013. godine biti raspisan konkurs za mlade esejiste.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Godišnjica smrti Radomira Konstantinovića

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2012

Danas se navršava godinu dana od smrti poznatog srpskog filozofa i književnika, Subotičanina Radomira Konstantinovića (1928-2011).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.