Izvor: Scandal.rs, 19.Jan.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godinama ne priča sa majkom i sestrom: Ovo je mlađa ćerka Ljube Pantović! (foto)

Skoro niko nije znao da Ljuba Pantović pored Aleksandre, ima i mlađu ćerku Goranu – sve dok Srboljub Subotić to nije otkrio u emisiji “Upoznajte Parove”.

“Gorana ne priča sa Ljubom tri godine. Oduzela joj je garderobu, pasoš i sva dokumenta, izbacila je iz kuće zato što se nije složila da Gorana proslavi rođendan kod dečka, pre tri godine. Gorana od tada živi u Kaluđerici s dečkom”,  rekao je Srboljub.

Gorana je od >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Aleksandre mlađa godinu dana i jedina je od porodice Subotić koja izbegava pojavljivanje u medijima, a nema ni profile na društvenim mrežama.

Gorana, sestra Aleksandre Subotić, od majke Ljube Pantović. pic.twitter.com/ucir9DXxoF

— babura velika (@BaburaVelika) January 18, 2017
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako izgleda mlađa ćerka Ljube Pantović sa kojom porodica ne razgovara

Izvor: Tracara.com, 19.Jan.2017

Ljuba pored Aleksandre ima još jednu ćerku (foto: Instagram.com/sandrasuboticss) Starleta Aleksandra Pantović trenutno je u vili Parova, a kod kuće je ostavila trogodišnju ćerkicu Magdalenu koju čuvaju njen otac Karađorđe i komšinica. Subotićeva je pre Parova bila učesnica Snajki, a kao motiv...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.