Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goblini na feburarskoj turneji

Šabački punkeri su se odvažili da sredinu februara provedu "na terenu", pa vam stoga otkrivamo sedam gradova gde će Goblini održati koncerte.

Prvi u nizu je zakazan za 14. februar u Bačkoj Palanci, nakon čega idu put Subotice, Nikšića, Podgorice, Trebinja i Pančeva.

"Drago nam je da ćemo sredinu februara provesti sa našim fanovima i to na način koji nam je jako drag. Klupske svirke su zasigurno nešto što je speijalnost benda Goblini. Fanovi će moći da uživaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u prisnijoj atmosferi i to je nešto što vam savetujemo da ne propustite. Vidimo se na nekom od koncerata", poručio je Vlada Kokotović, basista benda.

14. februar - Old Cellar Pub, Bačka Palanka

15. februar - Klub Pogon, Subotica

18. februar - Nik Pub, Nikšić

19. februar - Montenegro caffe pub, Podgorica

20. februar - Underground bar, Trebinje

21. februar - Dvorana Apolo, Pančevo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.