Gljivice oterale surdulički Radnik u Niš

Izvor: JužneVesti.com, 03.Avg.2023, 12:31

Gljivice "oterale" surdulički Radnik u Niš

Zbog problema sa gljivicom kojom je inficiran teren stadiona Radnika u Surudlici ovaj superligaš neće moći da igra tu kao domaćin i meč 2. kola Superlige sa Spartakom iz Subotice odigraće u Nišu na stadionu "Čair" u ponedeljak, 7. avgusta. Sportski direktor surduličkog kluba Darko Gašić kaže da je Radnik aplicirao za novac za postavljanje novog terena.

Problem se pojavio prošle godine; foto: FK Radnik Komisija za stadione Fudbalskog saveza Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odlučila je da, nakon utvrđivanja stanja terena, Radnik ne može da igra na svom stadionu mečeve Superlige. Bilo je priča da će se Surduličani preseliti u Sportski centar FSS-a koji se nalazi u Staroj Pazovi, ali je pronađeno bliže rešenje - Niš. Sportski direktor kluba Darko Gašić potvrdio je da je sve dogovoreno da u ponedeljak Radnik dočeka Spartak na "Čairu".

Odigraćemo našu utakmicu u Nišu i očekujemo da ćemo ubrzo nakon toga preći na naš stadion, da ga osposobimo. Aplicirali smo za postavljanje novog terena za koji novac klubovima daju Fudbalski savez Srbije i Zajednica Superlige i Prve lige - kaže Gašić.

U Radniku kaže da se problem sa terenom javio krajem prošle godine.

Taj problem se nastavio i tokom proleća. Dolazile su različite komisije da rade analizu zemljišta, ustanovile su da je teren inficran određenom gljivicom - rekli su iz kluba.

Utakmica u Nišu je u ponedeljak, 7. avgusta od 18 sati, a pre toga na stadionu "Čair" danas od 17:55 igraju Radnički i TSC.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.