Gledateljka napala Ljubu uživo u programu i poručila šta Srbija misli o njoj

Izvor: Svet, 01.Mar.2017, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledateljka napala Ljubu uživo u programu i poručila šta Srbija misli o njoj

Ljuba Pantović već duže vreme puni medijski prostor zahvaljujući skoro pa neverovatnoj porodičnoj priči.
Uprkos tome što je pod velikim pritiskom javnosti, poznata kikbokserka odbija da prizna kako je bila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, ocem deteta njene ćerke.
Čabarkapa je navodno zaveo Ljubinu kći Aleksandru Subotić, dok je ona bila u rijalitiju. Nedavno se na internetu pojavio i snimak koji potvrđuje ove glasine, ali bez obzira na sve, Pantovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ostaje čvrsta pri svom stavu da sa Aleksandrom Čabarkapom nije imala emotivni odnos. Jednoj gledateljki je očigledno prekipelo pa se javila u program i otvoreno poručila Ljubi.
Ljubo, ne možeš da nas pređeš,dosta nam je tvojih laži, cela nacija zna da lažeš”, rekla je gledateljka, na šta joj je Ljuba poručila kako bi volela da se svi oni koji je osuđuju nađu u njenoj koži barem dva dana i prožive ono što ona i njena ćerka proživljavaju poslednje četiri godine.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.