GOLEADA U SUBOTICI: TSC vodio sa 3:0, pa strepeo za pobedu protiv Spartaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 21:18

GOLEADA U SUBOTICI: TSC vodio sa 3:0, pa strepeo za pobedu protiv Spartaka

Aleksandar Ćirković dvostruki strelac .
Sjajan meč odigran je u Subotci. Fudbaleri TSC-a savladali su Spartak sa 4:2 (2:0), zasluženo nose sva tri boda u Bačku Topolu, ali obe ekipe zaslužuju maksimalnu ocenu za prikazanu igru i borbenost.
Prvo poluvreme pripalo je gostima, koji su imali više od igra i savim zasluženo vodili sa 2:0, golovima Milana Radina i Alekasandra Ćirkovića.
Kad su izabranici Žarka Lazetića u 54. minutu preko Saše Jovanovića poveli sa 3:0 činilo se da je sve gotovo. Međutim, tada Spartak kreće na sve ili ništa.
U intervalu od 58. do 65. minuta tim Nenada Lalatovića uspeva da postigne dva gola i vrati se u igru. Strelci su bili Miloš Mijić i iskusni...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.