GLEDAO TE VEČERAS! Stanija otkrila Aleksandri da ju je David gledao na žurki, njen komentar je IZNENADIO SVE!

Izvor: Press, 03.Apr.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDAO TE VEČERAS! Stanija otkrila Aleksandri da ju je David gledao na žurki, njen komentar je IZNENADIO SVE!

Nakon žurke su vreme provodile Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić su razgovarale o njenom bivšem dečku Davidu Dragojeviću
Foto:Pink
 

Autor: Zadruga - RTV Pink


Ja sam osoba koja je uvek bila iskrena prema njemu. Bili smo dve godine, sve je znao. Zna da ja nisam osoba koja gleda pare i sve to >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << me ne zanima. To što mu je zasmetala torta, ja sam za to da čovek pošalje još nekoliko torti, ja volim tortu. Sujeta je njega zabolela, ne torta - govorila je Aleksandra.


Stanija je potom govorila da ju je Dragojević gledao tokom žurke iako je sve vreme bio pored sadašnje devojke Ane Korać.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Gledao te večeras! Veruj mi da možeš šta hoćeš. Rekla sam ti, mala do finala - govorila je Stanija.


U razgovor se umešala prisutna Maja Marinković pa je rekla da joj nije potrebno mirenje sa Davidom, ukoliko uopšte o tome razmišlja.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Niti ti to treba u životu - za kraj je rekla Maja Marinković.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.