Izvor: Pančevac-online.com, 29.Mar.2023, 12:21

FUDBALERI TSC-A PRAVI HEROJI! Nakon lančanog sudara kod Subotice, rizikovali su svoje živote da spreče još veću katastrofu! VIDEO

Antonić, Ćalušić, Filipović, Mirčevski i Đakovac pomogli povređenima i sprečili da još vozila učestvuje u saobraćajki. Strašan lančani sudar, koji se dogodio u utorak 28. marta kod Subotice, u kojem je učestvovalo 14 vozila, a povređeno 11 osoba, mogao je da bude još strašniji, da se u sve nisu umešali i fudbaleri TSC-a, koji su […] The post FUDBALERI TSC-A PRAVI HEROJI! Nakon lančanog sudara kod Subotice, rizikovali su svoje živote da spreče još veću katastrofu! VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.