Izvor: Radio 021, 13.Dec.2019, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: U sudaru dva taksija srušena kapija i deo ograde crkve u Jovana Subotića

Kapija i stub od cigala Grčkokatoličke crkve na uglu Jovana Subotića i ulice Svetozara Miletića srušena je u sudaru dva taksija koji se dogodio sinoć u 1:39h.

Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, u udesu su lakše povređene dve osobe.

"Muškarac star 32 godine zadobio je povredu leve noge, ruke i vrata. Takođe, povređena je i jedna ženska osoba, nepoznatog godišta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koja je zadobila lakšu povredu glave", kaže dr Ramović.

Ovo je jedna od ukupno četiri udesa koja su se juče dogodila na ulicama Novog Sada.

U sudaru dva vozila koji se u 9:55h dogodio u Petrovaradinu prema Sremskim Karlovcima, kod skretanja za Zanoš, povređen je muškarac star 55 godina. On je zadobio lakše telesne povrede u vidu istegnuća vrata, kontuzione povrede leđa, oba kolena i grudnog koša. Posle zbrinjavanja na licu mesta prebačen je u Urgentni centar KCV-a.

Na uglu Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja oko 17:28 časova je oborena pešakinja stara 65 godina. Ona je zadobila lakše povrede desne potkolenice. Ekipa Hitne pomoći ju je prevezla u Urgentni.

Pešak je oboren i u 1:34h na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra. U Hitnoj pomoći kažu da je lakše povrede u vidu kontuzije glave zadobio 20-ogodišnji mladić i on je nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačen u Urgentni centar.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sudar taksija u Novom Sadu, srušeni deo ograde i kapija ispred grkokatoličke crkve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2019

Ispred grkokatoličke crkve svetih apostola Petra i Pavla u Novom Sadu, na uglu ulica Jovana Subotića i Svetozara Miletića, prošle noći srušeni su deo ograde i kapija...Po nezvaničnim informacijama, deo zida i kapija na ulazu u crkvu srušili su se zbog saobraćajnog udesa koji se desio jutros...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.