Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Aleksndra na PREVARU I UZ PRETNJE OTIŠLA IZ PAROVA!

Na poziv Centra za socijalni rad, u Grockoj, Aleksandra Subotić upućena je na razgovor o detetu, posle čega se nije vratila u rijaliti. Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić, hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice “Parova”, kojem The post EKSKLUZIVNO: Aleksandra OTIŠLA IZ PAROVA! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SKANDAL! Happy TV o Aleksandrinom izlasku iz Parova: Na prevaru je izašla iz vile, David i Srboljub su PALICAMA PRETILI ZAPOSLENIMA!

Izvor: Svet, 04.Dec.2017

Kao što smo ekskluzivno objavili, Aleksandra Subotić više nije učesnica rijalitija Parovi.. Ovim povodom oglasila se Happy televizija koja tvrdi da je Subotićeva na prevaru i pod pretnjama napustila šou.. Socijalna radnica u Centru u Grockoj pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.