Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 16:51

Dve osobe uhapšene u Subotici, pronađeno oružje, municija i droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici su, okviru akcije "Gnev", uhapsili dve osobe u čijim stanovima su pronađeni oružje, municija, droga i veća količina novca.
Uhapšen je S. T. (33) iz okoline Bačke Topole, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stana S. T. policija je pronašla automatsku pušku, karabin >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i veću količinu municije.
Policija je privela i G. P. (37) iz Subotice osumnjičenog za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.
U stanu G. P. nađeno je oko 640 grama marihuane, stabljike kanabisa, pet sličica LSD, dve digitalne vagice i veća količina novca za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.
Osumnjičenima je, po nalogu nadležnih tužilaštava, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocima, navode u Policijskoj upravi u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.