Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2010, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva odbornika SNS prešla u DSS

SUBOTICA - Dva odbornika Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini opštine Subotice prešli su u Demokratsku stranku Srbije (DSS) zbog, kako su naveli, nedostatka komunikacije centrale stranke sa lokalnim odborom.

Odbornici Ostoja Džever i Dragutin Soković naveli su da će detaljne razloge prelaska saopštiti za desetak dana.

Predsednik Gradskog odbora DSS Bogdan Laban istakao je da su dvojica odbornika i članova >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << SNS-a sada članovi odborničke grupe DSS.

- To je trend koji se od prošlih izbora do danas nastavlja. DSS nije imao odliv svojih članova u druge stranke. Trend je rasta broja članova. Odbornici, sada već bivši članovi SNS-a, jednostavno su prepoznali odgovornu i principijelnu politiku DSS - ocenio je Laban.

Ostoja Džever je rekao da je prelazak u DSS posledica ponašanja šefa odborničke grupe Gojka Radića, koga je optužio za nedolično ponašanje.

- Odlučili smo da ne dajemo više legitimet i legalitet takvoj osobi. Mi smo se obratili DSS-u, zato što smo na izborima nastupali zajedno i sve ono što smo se dogovorili za nas je prihvatljivo - rekao je Džever.

On je istakao i da je ključni problem u funkcionisanju SNS-a nemogućnost komunikacije sa centralom stranke.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.