Dulićev otac završio u bolnici

Izvor: BKTV News, 08.Okt.2012, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulićev otac završio u bolnici

Zbog srčanih problema uzrokovanim stresom zbog poslednjih događaja vezanih za njegovog sina, u koronarnu jedinicu u subotičkoj Opštoj bolnici je primljen Ivan Dulić (69), otac bivšeg ministra životne sredine i prostornog planiranja, saznaje Blic.

Bivši ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić
- Žalio se na stezanje u grudima i dijagnostifikovana mu je angina pektoris. Za sada se čekaju rezultati testova koje smo uradili, ali je on, u međuvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << transportovan u Sremsku Kamenicu gde će biti nastavljeno lečenje – rečeno je “Blicu“ u subotičkoj bolnici.
Prema rečima lekara, kada se angina pektoris javlja u stresnim situacijama, mogući sledeći korak je infarkt miokarda, pa ovakvi “napadi“ zahtevaju hitnu hospitalizaciju.
Iako niko iz porodice nije želeo da govori na ovu temu, izvor blizak porodici kaže da Dulići naglo pogoršanje zdravstvenog stanja pripisuju hajci i medijskom linču tokom kojeg je porodica najviše trpela. Oliver Dulić je tokom prethodnih nedelja više puta apelovao na medije da mu “ostave porodicu na miru”.
Izvor: Blic
Tweet
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Oliver Dulić

Izvor: Danas, 08.Okt.2012

„Onoga dana kada sam iz lekarske ordinacije prešao na mesto predsednika Narodne skupštine i kasnije ministra u Vladi znao sam da je sa mirnim životom gotovo i da su šanse da ću iz Nemanjine 11 izaći neukaljan ravne nuli. Nisam međutim mogao ni da pretpostavim da će me zadesiti ovo što s porodicom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.