Izvor: Radio 021, 27.Jan.2020, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država izdvaja milijardu i po dinara za stručni nadzor na pruzi Beograd-Budimpešta

Država će izdvojiti skoro milijardu i po dinara za plaćanje stručnog nadzora nad radovima na pruzi Beograd-Budimpešta, prema planu javnih nabavki Ministarstva građevinarstva.

Kako se navodi u planu, procenjena vrednost javne nabavke za nadzor na modernizaciji i rekonstrukciji deonice Novi Sad-Subotica-državna granica je 1.480.000.000 dinara, ili oko 12,5 miliona evra, bez PDV-a.

Takođe se vidi da se za ovu javnu nabavku planira otvoreni postupak, a kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << okvirni datum za njegovo pokretanje navodi se april 2020.

Okvirni datum za zaključenje ugovora je jun ove godine, a za njegovo izvršenje decembar 2022, stoji u dokumentu ministarstva.

Autor: Nova ekonomija

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nova stranka: Izgradnja auto-puta u srednjem Banatu za šest godina poskupela za 350 miliona evra

Izvor: Beta, 27.Jan.2020

Nova stranka je saopštila da najavljena izgradnja auto-puta Novi Sad - Zrenjanin - Beograd košta u 2020. godini 600 miliona evra, dok je procena radova za deonicu auto-puta Zrenjanin - Beograd u 2014. godini bila 110 miliona evra, "što znači da ukupno izgradnja tog auto-puta ne može iznositi više...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.