Družila se sa Breninim sinom, a onda ga oduvala: Učesnica “Snajki” otkrila zašto se posvađala sa Viktorom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Družila se sa Breninim sinom, a onda ga oduvala: Učesnica “Snajki” otkrila zašto se posvađala sa Viktorom! (video)

Učesnica šou programa “Snajke” Teodora Radoičić pričala je sa Aleksandrom Subotić o Lepoj Breni, pa se dotakla i njenog najmlađeg sina Viktora kojeg je imala priliku da upozna.

Ćerka kikbokserke Ljube Pantović otkrila je da je bila u domu Živojinovića kada je Viktor pravio žurku i da joj se kuća sa bazenom jako dopada, ali da ne voli istripovane klince.

Teodora se odmah ubacila i rekla da joj je ostao kišobran kod Lepe Brene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Ja sam se družila sa Viktorom, međutim posle sam ga oduvala. Bilo mi je muka da slušam te priče. Nešto se mislim “Mali, da ti nema mame i tate, pa da vidimo ko si“, rekla je Teodora.

Ona je ispričala i situaciju kada joj je Viktor u jednom kafiću pocepao čarapu.

“To je bilo pre 5-6 godina. Kaže on meni da će mi kupiti kamion čarapa. Drugarica mi kaže čiji je on sin, rekoh baš me briga”, ispričala je ona.

Pogledajte šta je još Teodora rekla o poznanstvu sa mladim Živojinovićem:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.