Dragan Đurić ostaje u pritvoru

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2014, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Đurić ostaje u pritvoru

Viši sud u Subotici odbio je žalbu zbog određivanja pritvora koju je uložio branilac Dragana Đurića (34), osumnjičenog za ubistvo Tijane Jurić (15) iz Bajmoka.

Đurić ostaje u pritvoru do naredne odluke suda.

Vanpretresno krivično veće tog suda donelo je rešenje kojim je odbijena žalba Đurićevog branioca na rešenje sudije za prethodni postupak kojim mu je u subotu ujutru određen pritvor.

Đuriću je određen pritvor zbog opasnosti od bekstva, visine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zaprećene kazne za teško ubistvo za koje je osumnjičen, zbog okolnosti pod kojima je delo izvršeno kao i zbog uznemirenja javnosti.

U Višem javnom tužilaštvu u Subotici protiv Đurića se vodi istraga zbog krivičnog dela teško ubistvo u sticaju sa krivičnim delom silovanje i preti mu kazna do 40 godina zatvora.

On je uhapšen u noći između 6. i 7. avgusta. Priznao da je počinio to krivično delo i policiju odveo do mesta na kojem je zakopao žrtvu.

Tijana Jurić je nestala 26. jula posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku. Odmah posle nestanka u potragu su se, pored srpske, bili uključili mađarska policija, Evropol, Interpol i međunarodni sajt posvećen nestaloj deci u Evropi.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijanin dželat ostaje u pritvoru

Izvor: Večernje novosti, 12.Avg.2014

MESAR iz Surčina Dragan Đurić (34) osumnjičen za surovo ubistvo tinejdžerke Tijane Jurić (15) iz Subotice, ostaje u pritvoru, odlučilo je u utorak vanpretresno krivično veće Višeg suda u Subotici. Rešenjem se odbija žalba njegovog branioca, koju je uložio na odluku sudije za prethodni postupak,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.