Donji Srem i Spartak bez golova u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2012, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donji Srem i Spartak bez golova u Novom Sadu

NOVI SAD -

Fudbaleri Donjeg Srema i subotičkog Spartaka odigrali su danas na stadionu Karađorđe u Novom Sadu nerešeno 0:0, u utakmici 12. kola Superlige Srbije.

Treneri obe ekipe Bogić Bogićević i Petar Kurčubić po završetku meča istakli su da je nerešen ishod realan odraz dešavanja na terenu.

"Znali smo i jedni i drugi šta nas čeka ukoliko primimo gol, jer je bilo jasno da će eventualnim jednim pogotkom pobednik biti rešen", rekao je Bogićević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na konferenciji za novinare, dodajući da je bez obzira što nije bilo golova, odigrana zanimljiva i dinamična utakmica.

Trener Donjeg Srema je istakao da je zadovoljan igrom pogotovo u situaciji u kojoj, kako je rekao, na raspolaganju nije imao čak četvoricu prvotimaca, među kojima i najboljeg strelca ekipe, Damnjanovića.

Kurčubić je istakao da je očekivao tešku utakmicu jer se zna da Donji Srem igra izuzetno čvrsto pogotovo na domaćem terenu i da tesko prima golove.

"Išli smo na to da damo gol, u prvom poluvremenu imali smo nekoliko lepih prilika, ali nažalost nismo ih iskoristili", rekao je Kurčubić.

On je dodao da je njegov tim na početku drugog poluvremena imao dve odlične prilike, a da je domaća ekipa nakon toga preuzela kontrolu igre.

Kurčubić je kazao da je izvesno bilo da će jedan gol rešiti pobednika i da su zbog toga obe ekipe igrale dosta čvrsto u odbrani.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Remi Donjeg Srema i Spartaka u Novom Sadu

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2012

Donji Srem i subotički Spartak odigrali su na stadionu Karađorđe u Novom Sadu nerešeno 0:0, u utakmici 12. kola Superlige Srbije.. Treneri obe ekipe Bogić Bogićević i Petar Kurčubić po završetku meča istakli su da je nerešen ishod realan odraz dešavanja na terenu.. – Znali smo i jedni...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.