Izvor: RTS, 12.Jun.2021, 20:37

Dobitnik stana u Beogradu bio u šetnji kada je čuo da je izvučen u igri “Uzmi račun i pobedi“

U petom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Ivan Todosić iz Kuršumlije. Pet automobila "fijat 500L" idu u Šabac, Suboticu, Gornji Milanovac, Jakovo i Niš.
Supruga dobitnika stana u Beogradu Ivana Todosića, Dragica, rekla je za RTS da je u prethodnom kolu poslala preko 300 koverata, a da sada nije očekivala nagradu, pošto je poslala dosta manje.

Vest >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << o dobitku nagrade dobili su od ćerke dok su bili u šetnji.
"Ćerka nas je zvala iz Beograda, Rekla je, 'čekaj, mama, pregledaju račune', a ja sam znala da su moji računi tačni, jer ja uvek prebrojim i pazim na iznos. Tako da, što se tiče računa, nije bilo sumnje", kazala je Dragica Todosić.
Dodala je da njih dvoje neće živeti u novom stanu, a dobitnik je naveo da će odlaziti u Beograd kako bi pecao.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DOLAZIĆE U BEOGRAD NA PECANJE: Ivan je dobio stan u Zemunu, nisu očekivali nagradu - vest stigla dok su šetali (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021

Pet automobila "fijat 500L" idu u Šabac, Suboticu, Gornji Milanovac, Jakovo i Niš...U petom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Ivan Todosić iz Kuršumlije...Supruga dobitnika stana u Beogradu Ivana Todosića, Dragica,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.