Đorđević: Vreme je da konačno obradujemo navijače

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Mar.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Vreme je da konačno obradujemo navijače

Igrač ivanjičkog Javora Predrag Đorđević rekao je da očekuje da ekipa protiv Spartaka iz Subotice konačno zabeleži pobedu u Superligi Srbije.
(FOTO: FK Javor)
Uprava Javora ranije ove nedelje promenila je trenera, pošto je umesto Predraga Ristanovića došao Slavenko Kuzeljević.
Bez obzira na neuspehe, tvrdim da imamo sastav koji zaslužuje da se nalazi na sredini tabele. Nijedan rival nas nije nadigrao, a odnosio je bodove iz Ivanjice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Bez obzira što je došlo do promene trenera mi igrači smo svesni da treba konačno da obradujemo naše navijače – rekao je Đorđević.
Prema njegovim rečima, sledeća utakmica je prilika da se počne sa osvajanjem bodova i da se otera maler sa domaćeg terena, a pobeda bi imala veliki značaj u borbi za opstanak u Superligi.
Što se tiče sastava koji će u subotu dočekati Spartak, jedina dilema postoji u vezi kapitena Milovana Milovića zbog povrede, dok su svi ostali igrači na raspolaganju treneru Kuzeljeviću.
Utakmica između Javora i Spartaka igra se sutra od 14.30 u Ivanjici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.