Direktno vozom iz Novog Sada i Subotice za Bar

Izvor: Kurir, 27.Apr.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktno vozom iz Novog Sada i Subotice za Bar

Od subote biće vraćena u saobraćaj i kompozicija iz Subotice

BEOGRAD - ''Železnice Srbije'' vratile su u redovan saobraćaj voz na relaciji Novi Sad-Beograd-Bar, a od subote biće vraćena u saobraćaj i kompozicija iz Subotice (Novi Sad, Beograd), zbog velikog interesovanja za putovanje do Crne Gore.

Voz iz Novog Sada, sa direktnim vagonima za Bar, krenuće danas u 17 sati i 12 minuta.

Kompozicija iz Subotice, koja će u svom sastavu takođe imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << direktna kola za Bar poći će u 13 sati i 45 minuta.

Zbog očekivanog većeg interesovanja putnika pred prvomajske praznike za putovanja iz Beograda ka gradovima u unutrašnjosti Srbije, srpske železnice planiraju da dodatnim vagonima pojačavaju sastave redovnih vozova.

Shodno raspoloživim kapacitetima pojačavaće se kompozicije koje saobraćaju iz našeg glavnog grada ka Novom Sadu, Subotici, Prijepolju i Nišu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Železnicom od Novog Sada i Subotice direktno do Bara

Izvor: Beta, 27.Apr.2012

BEOGRAD, 27. aprila 2012. (Beta) - Žleznice Srbije u petak su vratile u redovan saobaćaj voz na relaciji Novi Sad-Beograd-Bar, a od subote će biti vraćena i kompozicija iz Subotice za Bar...Voz iz Novog S..

Nastavak na Beta...

Železnicom od Novog Sada i Subotice direktno do Bara

Izvor: Studio B, 27.Apr.2012

Železnice Srbije danas su vratile u redovan saobaćaj voz na relaciji Novi Sad-Beograd-Bar, a od sutra će biti vraćena i kompozicija iz Subotice za Bar. ..Voz iz Novog Sada kreće 17 sati i 12 minuta, a kompizicija iz Subitice polaziće u 13 sati i 54 minuta...Železnice planiraju dodatne vagone...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.